ВИДЕО: Си играле голф и наеднаш се појавија алигатори

Додека играчите се фокусираа на палките и топчињата,и ги проценуваа најдобрите комбинации за удар, неколку алигатори излегоа од барата и се прошетаа низ теренот. 

најчитано сега