ВИДЕО: Се мажам за Белгија - видеово долго ќе се памети

Ова е изјавата која дефинитивно долго ќе се памети. Се мажам во Белгија, а заборавив акко ми се вика сопругот :)

ВИДЕО: Засе

најчитано сега