ВИДЕО: Само на МРТВ може да видите ваква изјава

Македонскиот репрезентативен пивот, Столе Стоилов не ја криеше радоста по победата на Металург. И пред камерите на Јавниот сервис, Столе не престана да се радува. За него, Комити велат дека е икона на Вардар

најчитано сега