ВИДЕО: Погледнете ја жената која што ја одгледале мајмуни во џунгла

Сега домаѓинка во Јокшир, во Англија, Марина Чепман тврди дека кога била дете, поминала пет години низ џунглите во Колумбија каде ја одгледувале мајмуни. Експертите не успеале да пронајдат какви било докази кои укажуваат на тоа дека приказната на Марина е фантазија, а таа сега за прв пат почна да ја раскажува до последен детал. Во својата книга Марина открива како во колонијата на мајмуни научила како да преживее кога киднаперите ја оставиле во прашумата по киднапирањето кое тргнало наопаку. Ги научила нивните крикови и како да се качува на дрва. 

 

најчитано сега