(ВИДЕО) Пешевски: СДСМ продава популизам - мерките се без анализа

Го поздравувам обидот на новата гарнитура на СДСМ да излезе со некакви конкретни мерки и чекори, нешто што во изминатите години недостасуваше, но добрата желба не е доволно, сепак треба малку да сработите подетално. Во речиси сите мерки преовладува дозата на популизам , а недостасува дозата на сериозна анализа.

18.10.2013 - 20:49

најчитано сега