ВИДЕО: Ова е проколнатата куќа во Франција

Тричлено француско семејство е иселено од куќа за која се верува дека е проколната и во која се случувале многу чудни работи.

На несреќното семејство сега локалните власти му бараат нова куќа. Во оваа куќа првите паранормални активности се појавиле во јули минатата година. Семејството вели дека се работи за дух кој како што одминувало времето станувал се поагресивен.

Еден сосед на семејството завршил во болница бидејќи одеднаш нешто го удрило со камен во главата, а исто така во куќата прозорците и вратите самисе отварале, за што сведочат сите жители на француското село.

најчитано сега