ВИДЕО: Обезбедувањето ќе те испрати до врата - обожавател ја фати Бијонсе за задникот

Бијонсе на концертот во Копенхаген од бината ги поздравила своите обожаватели, таа прилика ја искористил еден нејзин обожавател и ја фатил пејачката по задникот. Таа изреагирала на ова и му се обратила на момчето дека обезбедувањето ќе го испрати надвор. 

 

најчитано сега