(ВИДЕО) Николиќ: На колена молам за прошка за Србија за геноцидот во Сребреница

Во интервју за телевизијата БХТ од Босна и Хервеговина., претседатлеот на Србија, Томислав Николиќ изјави дека на колена бара помилување за Србија за воените злосторства во Сребреница

најчитано сега