ВИДЕО: Нема да им верувате на очите - уметник наслика портрет за 90 секунди

Во едно британско шоу ,еден учесник ги воодушеви сите присутни откако за 90 секунди наслика неверојатен портрет. Погледнете го ова видео и уверете се...

најчитано сега