ВИДЕО: Не треба градникот да стега треба ТОЈ да те стега - легендарна изјава на Сузана Манчиќ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сузана Манчиќ при гостувањето во емисија на телевизијата Пинк даде легендарна изјава која ќе биде запаметена. - Не треба градникот да се стега, треба ТОЈ да те стега - објаснила Сузана додека раскажувала една случка за градници.

најчитано сега