ВИДЕО: "Не се издржва ова појќе" - слушнете ја новата песна на Игор Џамбазов

Слушнете ја новата "откачена" песна на Игор Џамбазов, која тој ја промовираше во неговата Емисија ЏИШ.

ФОТО: Хитпортал

 

 

најчитано сега