ВИДЕО: На свет дојде бебе тешко 6,2 килограми!

Во Пенсилванија на свет дојде бебенце тешко цели 6,2 килограми. Едисон Гејл Цесна се роди вчера со царски рез, а и докторите и мајката и таткото биле зачудени од тежината на малото бебе. 

Инаку, семејството веќе има две близначиња, а тие се родиле со нормална тежина. 

Персоналот во болницата вели дека Адисон е најкрупното бебе родено во болницата, а претходниот рекорд го држело бебе родено 6 килограм.

 

најчитано сега