ВИДЕО: Мурињо се сопна и падна на прес-конференција

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Новиот менаџер на Челзи Мурињо на прес-конференција во Бангкок се сопна и падна на скали. Сепак, со насмевка на лицето, помалку засрамен ги поздрави присутните и новинарите.

Па, се случува, сепак и тој е само човек.

најчитано сега