ВИДЕО: Мис на Македонија прави склекови на кејот на Вардар

Македонските од секогаш важеле за едни од најубавите жени на светот. На самиот врв оваа година се најде кичевчанката Кристина Спасеноска.
Таа ќе ја преставува Македонија на светскиот избор за Мис, што ќе се одржи на 28 Септември во Индонезија.
Младата Кристина, пред камерите на „Екстра Ексклузив откри повеќе за себе и приватниот живот. Погледнете

02.09.2013 - 00:22

најчитано сега