ВИДЕО: Македонското знаме се развеа среде Атина

Вчера во Атина, на Светското првенство за боречки вештини, македонската химна четири пати беше интонирана благодарејќи на Академијата за боречки вештини ЗА-НЕД-ДО, а воедно беше развеано и македонското знаме среде Атина.

Дијана Неделковска, Маја Кузманова, Андреј Иванов и Јован Марушевски се членовите кои Македонија гордо ја претставуваа на тронот.

ВИДЕО: Засе.мк

најчитано сега