ВИДЕО: Македонец преку Скајп ја побара раката на својата девојка на Евросонг 2013

 

Годинава Евросонг 2013 го одбележа и запросување кое беше направено од страна на фоторепортерот Даниел Стоимилов кој ја побара раката на својата девојка Душица Костова, преку Скајп.

Режисер на уникатното барање на раката на оваа девојка беше Ване Марковски.

Видеото беше веднаш поставено на Јутјуб.

најчитано сега