ВИДЕО: Ќе ве разнежни - петгодишно девојче се среќава со таткото војник кој се враќа од мисија

Татко и ќерка 6 месеци биле раздвоени. Таткото бил војник и 6 месеци бил на мисија во Авганистан. 
 Војникот од Авганистан се вратил дома и и приредил  изненадување  на својата  ќерка Хејли.
 Хејли присуствувала на еден бејзбол натпревар каде била најмладата на  теренот во Сан Антонио и зад една од маските на играчите бил нејзиниот татко.
На Хејли и биле потребни неколку секунди за да сфати што се случува и тогаш нејзиниот татко и пришол и ја прегрнал. Ова видео дефинитивно ќе ве трогне.

најчитано сега