ВИДЕО: Ќе го искористат Светското првенство за да 'работат' - бразилските проститутки учат англиски јазик

Домашните проститутки во Бразил се подготвуваат за големиот број туристи кои ќе ги привлече Светското првенство во фудбал кое ќе биде оддржано во нивната земја.

Празислките проститутки почнале да вежбаат со часови англиски јазик за да можат полесно да се разберат со идните муштерии.

Погледнете како една  група аниматори од Тајван направиле интересна анимација за тоа како бразилските проститутки наоѓаат муштерии.

најчитано сега