ВИДЕО: Како ли издржа водителката да не се насмее? - дознајте кој е Иван Исцелителот

Иван Исцелителот во интервју за Засе.мк објасни кој е тој и како започнал со својата работа. 

Видеово не смеете да го пропуштите...

најчитано сега