ВИДЕО: Ја удрија со топка но продолжи да известува како ништо да не се случило

Новинарка на американската телевизија Fox Sport по име Софија, додека известуваше во живо ја удрија со топка, но таа смирено продолжи да си ја врши работата.

Погледнете...

најчитано сега