ВИДЕО: Изгаси телефонот да не ти дојдам - Тијана Дапчевиќ ги насмеа сите до солзи

 

Тијана Дапчевиќ која неодамна глуми во театарската престава Пукна срам, ги предупреди на оригинален и духовит начин гледачите на кои им заѕвони мобилниот телефон додека ја гледаа претставата. 

Иако е добро познато дека во театар треба да се исклучат мобилните телефони, сепак некој не го почитувал ова правило, па затоа Тијана го предупреди на комичен начин тоа да не му се повтори: - Што сака сега жена ти? Изгаси телефонот, јас да не ти дојдам...рече Тијана низ шега.

На ова ни нејзиниот колега кој со неа глумеше на даските кои живот значат не можеше да се воздржи, па се смееше до солзи.