ВИДЕО: Илјадници турски демонстранти ја пееја „Бела чао“ на Таксим

Турските демонстранти ја пееја песната „Бела чао“ (Bella Ciao) на плоштадот Таксим.

Илјадници грла во еден глас ја пееја оваа песна.

Погледнете...

најчитано сега