ВИДЕО: Храброст или лудост? - мечка застана до него а тој не изреагира никако

Овој човек мора да има многу храброст штом не изреагира никако откако мечка се искачи на дрво и дојде на само 15 сантиметри од него.

Ова мора да го погледнете...

најчитано сега