ВИДЕО: Го соборил рекордот во брзо возење велосипед - развил над 263 километри на час

Денеска во поранешната воена база Мунхуз во Горна Рајна, беше соборен рекордот во брзо возење на велосипед. Имено екипата на Егзотик Термо Инжинеринг успеа со својот велосипед кој што го опремиле со еколошки реактор, кој функционира со хидроген пероксид, да развие брзина од 263 километри на час. 

 

 

најчитано сега