ВИДЕО: Го искрши од ќотек бидејќи ја запроси

Ова видео е снимено во трговскиот центар во Дибаи. Индиец се решил на необичен начин да си ја побара за жена својата сакана, но таа уште повеќе го изненади откако го удри и си замина.

Ова мора да го видите...

04.09.2013 - 10:15

најчитано сега