ВИДЕО: Гласот на оваа бабичка нема никогаш да го заборавите

 

Оваа Босанка е сосема сигурна во својот талент и глас, но при изведбата започна да кашла, но и тоа не ја спречи да си го доврши настапот.

Ова никогаш нема да го заборавите...

најчитано сега