ВИДЕО: Едно чудно животинско семејство

Во дивината е речиси незамисливо во заедница да живеат лавови, тигри, хиени, но кога живеат заедно уште од мали, тогаш не е воопшто чудно и што се однесуваат на тој начин.

најчитано сега