ВИДЕО: Џони Деп бакна водител во уста

Во текот на емисијата Late night со Jimmy Kimmel Џони Деп доби пар позотивни комплименти за кои на водителот му се заблагодари со бакнежи во уста.

-Сите знаеме дека имаш многу убаво лице, беше коментарот на водителот на што холивудскиот актер се насмеа срамежливо, па стана и го бакна во уста.

најчитано сега