ВИДЕО: Даде кош правејќи ѕвезда - на гимнастичаркава не и е рамен ни Мајкл Џордан

Видеово кое пред неколку денови де појави на Јутјуб стана вистински хит, а има и зошто! Оваа гимнастичарка правејќи ѕвезда даде кош. Дефинитивно можат да и позавидат и најголемите кошаркарски ѕвезди.

најчитано сега