ВИДЕО: Да ти е*ам главата, малака -Самарас почна и да пцуе пред камери

грчкиот Премиер Андонис Самарас откако по обидот да даде изјава направи грешка во своето излагање се тргнува настрана и самиот на себе заминувајќи од сцената си вели: Да ти еба. главата, малака.

најчитано сега