ВИДЕО: Да не погледнеше назад тие немаше да бидат живи - Лабрадор спаси две лица од сигурна смрт

Лабрадор од Калифорнија стар само 18 месеци на една теренска вежба одеднаш се сврте и погледна зад себе при што виде кола која се движи со огромна брзина, па така го спаси животот на својата сопственичка.

Сеуште не е познато како возачот на автомобилот, старица од 93 години изгубила контрола и излетала, но дефинитивно видеово говори за љубовта на кучето кон човекот.

најчитано сега