ВИДЕО: Човеков е луд - погледнете што прави за да го заштити автомобилот од силно невреме

Човеков е навистина луд. Легна врз автомобилот и самиот се изложи на опасност за да не му се оштети автомобилот. Погледнете...

12:39

најчитано сега