ВИДЕО: Бугарски новинар изеде ќотек од политичар

Волен Сидеров кој е лидер на партијата Атака го нападна новинарот Теодор Ангелов и уште неколку партиски активисти бидејќи новинарот ги навреди гласачите за оваа партија.

најчитано сега