ВИДЕО: Бик и ги наби роговите на една жена и ја прегази двапати

 

На натпреварувањето во кое луѓето се борат за пари, со тоа што треба да му ја симнат траката на роговите на бикот, се случи несреќа. Бикот на една жена прво им ги наби роговоите, а потоа ја прегази. Полицијата изјави дека две лица се повредени, еден маж и жената. Настанот се случи во централна Флорида, а жената се вика Десире Сисеро, додека 19 годишното момче кое исто така било повредено во обид да и помогне на жената додека лежела во прашината.