ВИДЕО: Англичанец тврди дека имал секс со вонземјани

Сајмон Паркс од Англија тврди дека имал секс со вонземјанин и дека има бебе вонземјанин по име Зарка.

Тој во интервју за “Northern Echo” изјавува како додека бил мал го киднапирале вонземјани поради неговата душа која ја поседува. Англичанецот тврди дека тие личат на рептили, дека имаат човечка фигура и огромни очи, а исто така и дека се премногу досадни суштества.

Тој додава дека има дете со својата жена вонземјанка и дека четири пати годишно има секс со неа.

најчитано сега