ВИДЕО: Ако некогаш сте се запрашале како изгледа пливање на суво

 

 

Сте се запрашале ли некогаш како изгледа да пливате на суво? Погледнте го видеово и дознајте. 

 

 

04.10.2013 - 13:14

најчитано сега