Верувале или не: Псај не заработил ни паричка од мегахитот 'Гангамстајл'

Кореецот Пси ја шокираше јавноста со изјавата за британското радио Киш во кое откри дека сеуште нема заработено паричка од мегахитот „Гангамстајл“.

Гангамстајл е дефинитивно песната која ги сруши сите рекорди и имаше на 1.5 милилјард прегледи на YouTube,но не го збогати Псај бидејќи тој сеуште ги чека парите од земјите каде таа е продадена.

-Сеуште чекам. Универзал! Универзал! Сеуште чекам!, и порачал Псај на дискографската куќа „Универзал“ која ја објави нумерата.

најчитано сега