Улицата Рилски Конгрес утре без вода

Утре поради уличен дефект  од Ф-150 мм на улицата Рилски Конгрес , ќе има прекин на  водоснабдување за корисниците од улицата Рилски Конгрес од 9 часот, до завршување на дефектот.

 

најчитано сега