Убиство во Русија: Го претепале па го избоделе со нож бидејќи бил хомосексуалец

Три жители на Камчатка се обвинети дека со убоди од нож убиле момче кое било хомосексуалец, токму поради таа причина.

Тројцата Руси најпрвин го претепале, а потоа и со нож го избоделе хомосексуалецот кој починал на самото место на настанот поради сериозноста на повредите.

Жртвата била заменик директор на аеродром во Русија.

најчитано сега