Убиени па запалени две момчиња во Јагодина

Возило „Ауди“ вечера околу 8 часот било пронајдено запалено во близина на местото Јагодина. Во текот на истрагата во истото биле пронајдени две пеплосани тела. Се претпоставува дека станувало збор за грабеж, а според дополнителните истражувања било утврдено дека станува збор за две момчиња. Според полицијата едно од момчињата се наоѓало во близина на Јагодина а живеело во Швајцарија. 

најчитано сега