Тодоров ќе ги посети повредените дечиња во Ургентниот центар

Ве информираме дека министерот за здравство Никола Тодоров денеска, во 11:30 часот, во  скопскиот Ургентен центар ќе ги посети повредени деца во  сообраќајната несреќа во близина на кочанското село Оризари.
 
Предвидени се изјави за здравствената состојба на повредените деца од дежурните доктори од Универзитетската клиника за неврохирургија и КАРИЛ.

 

најчитано сега