Тепачка помеѓу група навивачи на фудбалски натпревар во Охрид

Вчера околу 16 часот на улицата „Партизанска“ во Охрид, по завршување на фудбалскиот натпревар помеѓу ФК „Сатеска“ од Волино и ФК „Воска“ од Охрид, група од 20 тина навивачи на домашната екипа била нападната со тврди предмети од група од пет-десет непознати лица.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.