Тело на мртво бебенце пронајдено близу Белград

Трагедија ја потресе Србија. Српските медиуми денеска пишуваат дека кај селото Павлиш во Белград е пронајдено тело на мртво женско бебенце.

Идентитетот на бебето не е утврден, а било пронајдено од страна на случаен минувач.

Обдукцијата ќе покаже како настапила смртта.

најчитано сега