Старец со месеци силувал 12-годишно момче од Србија

Пензионер од село во Војводина, Србија, е уапсен под сомнение дека неколку пати го силувал својот 12-годишен сосед.

Оваа бизарна приказна која ја потресе Србија се одвивала во село во Војводина, а се работи за 62-годишниот В.Ш. кој со месеци го силувал својот малолетен сосед.

Старецот бил семеен пријател на родителите на детето, па така и дошол во контакт со него.

Силуваното дете за возврат добивало мобилен и играчки.

најчитано сега