Станија: Денешните девојки 'парче' се прават!

“Денешните девојки уште на 13 – 14 години парче се прават. Мене мајка ми не ми дозволуваше ни да помислам на секс до мојата 18-та година!“, изјави старлетата Станија.

Стрлетата додава дека невиноста ја изгубила на 18 години и дека тоа го направила кога веќе станала зрела особа и дека таа не е како денешниве девојки!

 

најчитано сега