Спасов денеска во Приковци - парична помош за семејството чија куќа изгоре во пожар

Денеска министерот за труд и социјална политика Диме Спасов ќе го посети семејството Додеви во кратовското село Приковци, чија куќа неодамна беше опожарена.

Спасов на Зоран и Верица Додеви ќе им додели еднократна парична помош.

Пред неколку дена ова семејство со неколку дечиња го загуби својот дом во пожар. 

ФОТО: Пулс24

најчитано сега