Со фалсификувана 500-ка, кунановчанец се обидел да набави спортска опрема

Против дваесет и осумгодишниот Д.Т. се обидел со фалсификат пари да набави спортска опрема. Против него кумановската полиција поднесе кривична пријава за сторено дело „фалсификување пари“ откако на 14.03.2013 година, во бутикот Пино, кој се наоѓа на улица !11 Октомври“ во Куманово на вработената и дал фалсификувана банкнота од 500 денари. 

 

најчитано сега