Славко исфрлен од куќата на Големиот брат

Славко синоќа ја напушти куќата на Големиот брат. Иако, регуларно номинирани беа Маја и Топ, сепак Славко кој заедно со Венди и Анета беше номинирал по казна, беше исфрлен од куќата на Големиот брат.

Тој во разговорот со водителката Маријана истакна дека според него, заслужува да победи Драгутин Топ, со кој стекнал право пријателство кое сака да го продолжи и надвор од куќата.

 

најчитано сега