Сите плачат поради ова видео: На целиот свет нема ништо посилно од мајчинската љубов (ВИДЕО)

 

Една тажна индиска реклама предизвика вистинска бура од емоции кај луѓето, затоа што таа не рекламира ниту еден производ, туку покажува дека мајчинската љубов е најсилна на свет, посилна дури и од самата смрт.

На снимката е прикажана жена која истрчува на патот и ги моли случајните минувачи да и помогнат да го спасат детето. Патниците ги запираат своите автомобили и истрчуваат да му помогнат на детето кое е заробена во удрен автомобил.

Детето го спасуваат од уништениот автомобил, а во следната секунда жената која молела за помош исчезнува.

Кога мажот мажот ќе пријде на предниот дел од автомобилот, на возачкото се наоѓа мртва жена која загинала во сударот. Нејзиниот се прикажал како ги застанеле другите да му помогнат да се спаси.

Секако, целата снимка има метафорично значење има цел да покаже дека мајчинската љубов е посилна дури и од смртта.

 

 

 

13.08.2017 - 13:48

 

 

 

 

 

 

 

Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа