Седница на собраниската Комисија за локална самоуправа

Собраниската комисија за локална самоуправа денеска ќе одржи седница во македонското Собрание.

Пратениците ќе дебатираат за Надзорната расправа на тема „Имплементација на процесот на децентрализација“. 

ФОТО: Дневник

најчитано сега